Gizlilik Politikası


Kişisel Veri Koruma Politikası

Gizliliğiniz ve güvenli alışveriş yapmanız bizim için önemlidir, güvenlik haklarınız prensibimizdir.


HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ Sahipliğinde online müşterilerine hizmet veren ("www.kitapokumastandi.com") sitesi ziyaretinde alınan Kişisel Veriler, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVK Kanunu")'na uygun olarak işlenmekte ve muhafaza edilmesine de büyük önem vermekteyiz. Aynı zamanda müşteri ziyaretlerinde yapılan alışveriş sonucu Kredi Kart Güvenliği ve yine yapılacak ziyarette Çerez (Cookie) kullanımını güvenilir hizmet anlayışı çerçevesinde; bilgiyi en doğru, en iyi şekilde korumak olduğunun bilincindeyiz. Sizlere karşı olan sorumluluğumuz doğrultusunda gizlilik politikamızı aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.


Kişisel Veriler

HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ (Kitap Okuma Standı) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususunda azami hassasiyet göstermekteyiz.


("www.kitapokumastandi.com"), belirli ve açıklaması yapılan kişisel veriler toplayabilir. Aşağıda, toplanan kişisel verilerin nasıl ve ne şekilde toplandığı, bu verilerin nasıl ve ne şekilde korunduğu belirtilmiştir.


Üyelik veya Mağazamız üzerindeki çeşitli form ve anketlerin doldurulması suretiyle üyelerin kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgileri (isim-soyisim, kimlik numarası, firma bilgileri, telefon, adres veya e-posta adresleri gibi) web sitemizde üyelik ve fatura bilgileri olarak toplanmaktadır.


Mağazamız üzerinden veya e-posta ile gerçekleştirilen onay sürecinde, üyelerimiz tarafından mağazamıza elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgiler, üyelerimiz ile yaptığımız "Kullanıcı Sözleşmesi" ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında üçüncü kişilere açıklanmayacaktır.


Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve verilen hizmet ile ilgili çıkabilecek sorunların veya uyuşmazlıkların hızla çözülmesi için, firmamız, üyelerinin IP adresini kaydetmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. Dolandırıcılık olaylarında da kullanılabilir.


Firmamız, 'Üyelik Sözleşmesi' ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, talep edilen bilgileri kendisi veya işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından doğrudan pazarlama yapmak amacıyla kullanabilir. Kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcıyla temas kurmak için de kullanılabilir. Firmamız tarafından talep edilen bilgiler veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler veya mağazamız üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler; Firmamız ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından, "Üyelik Sözleşmesi" ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında da, üyelerimizin kimliği ifşa edilmeden çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma ve pazar araştırmalarında kullanılabilir.


Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme


Veri Sorumlusu: HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ

( Bu metin içerisinde "KİTAP OKUMA STANDI" olarak anılacaktır )


Bu bilgilendirme ile KİTAP OKUMA STANDI olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla bize ait mağazalarımızı, internet sitelerini ziyaretiniz ve internet mağazamız da dahil olmak üzere mağazalarımızdan alışveriş yaptığınızda şirketimize vermiş olabileceğiniz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak kaydedilebileceğini, saklanabileceğini, güncellenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda 3. kişilere açıklanabileceğini / devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini ve KVKK'da sayılan sınırlar çerçevesinde işlenip muhafaza edilebileceğini belirtmek isteriz.


- Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebepleri;


Kişisel verilerinizin işlenme sebepleri, şirketimizden herhangi bir mal veya hizmet alımı yapmanız veya kampanyalarına katılımınız sırasında ve/veya başka sebeplerle şirket ile aranızda kurulan sözleşmelerin ifasını sağlamak, idari birimlerce öngörülen bilgi saklama, raporlama, bilgilendirme yükümlülüklerine uymak; tarafınızca talep edilen ürün / hizmetlerimizi sunabilmek, işlenmesine onay verdiğiniz bilgiler dâhilinde müşterilerimizi tanımak ve iletişim/hizmet kalitesini artırmak, doğru ürün teminini sağlamak, ticari ilişkiyi devam ettirmek, Şirketimizin internet sitesinde gezinmeniz esnasında size ürün niteliği ve beğenilerinize yakınlık bazlı tavsiyelerde bulunabilmek ve onay vermiş olmanız halinde tarafınıza ticari elektronik ileti göndermektir.


Her durumda Şirketimize gerek mesafeli satış sözleşmesi gerekse mevzuatta belirtilen hallere uygun olarak verebileceğiniz tüm verileriniz sadece ilgili mevzuata ve/veya verinizin toplanması için verdiğiniz onayın kapsamına uygun olarak işlenmektedir.


- Kişisel Verilerinizin Neleri Kapsadığı ve Nasıl Toplandığı;


KİTAP OKUMA STANDI internet sitesine veya sahip olduğu marka ve iştiraklerine iletebileceğiniz kişisel verileriniz (Kredi kartı vb. nitelikte ödeme araçlarına ilişkin bilgileriniz hariç olmak üzere) sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilecek ve bu bilgiler tarafımızca saklanabilecektir.


- Kişisel Verilerinizin Hangi Amaçlarla Kimlere Aktarılabileceği;


Kişisel veriler KİTAP OKUMA STANDI'nın en son ürün duyuruları ve gelecekteki etkinlikleri hakkında sizi bilgilendirmemize olanak vermektedir. Ayrıca, hizmetlerimizi, içeriğimizi ve reklamlarımızı geliştirmemize yardımcı olmaktadır.


Kişisel verileriniz, KİTAP OKUMA STANDI ürünleri, hizmetleri ve müşteri iletişimini geliştirmek için kurallar, koşullar ve politikalarındaki değişiklikler gibi önemli uyarıları göndermek için kullanılabilmektedir.


Kişisel verileriniz çekiliş, yarışma veya benzer bir promosyona katıldığınızda, bilgileriniz bu programların yönetiminde kullanılabilecektir.


Kişisel verileriniz, mevzuat hükümlerinin izin verdiği kişi ve kuruluşlara; yukarıda belirtilenler de dahil olmak üzere çeşitli faaliyetleri yürütmek üzere müşterilerine ürün / hizmet sunması, tedarikçi ya da üreticilerden ürün ve/veya hizmet tedariki sağlaması ve/veya bu konuda sözleşmeli ya da sözleşmesiz ticari ilişkilerin kurulması ve ifa edilmesi, ilgili belgeleri imzalayan tarafların tespiti ve kontrolü amaçları ile işbirliği yaptığımız program ortağı kuruluşları ve diğer 3. Kişilere hizmet kalitesini artırmak, doğru ürün teminini sağlamak ve ticari ilişkiyi devam ettirmek amacıyla aktarılabilir.


Bu kapsamda bu metinde yer alan bilgiler ışığında işlenmesine ve kanuni ya da hizmete ve/veya iş ilişkisine bağlı fiili gereklilikler halinde yine bu metinde belirtilen kişilerle paylaşılmasına konu hakkında tereddüde yer vermeyecek şekilde aydınlatılmış ve bilgi sahibi olarak, açık rızamla onay veriyorum.


Kredi Kartı Güvenliği

Firmamız, alışveriş sitelerimizden alışveriş yapan kredi kartı sahiplerinin güvenliğini ilk planda tutmaktadır. Sanal POS işlemlerimiz iyzico aracılığı ile gerçekleştirilir, kredi kartı bilgileriniz hiçbir şekilde sistemimizde saklanmamaktadır.


Not: İnternet alışveriş sitelerinde firmanın açık adresinin ve telefonun yer almasına dikkat edilmesini tavsiye ediyoruz. Alışveriş yapacaksanız alışverişinizi yapmadan ürünü aldığınız mağazanın bütün telefon / adres bilgilerini not edin. Eğer güvenmiyorsanız alışverişten önce telefon ederek teyit edin. Firmamıza ait tüm online alışveriş sitelerimizde firmamıza dair tüm bilgiler ve firma yeri belirtilmiştir.


E-posta Güvenliği

Mağazamızın Müşteri Hizmetleri'ne, herhangi bir siparişinizle ilgili olarak göndereceğiniz e-postalarda, asla kredi kartı numaranızı veya şifrelerinizi yazmayınız. E-postalarda yer alan bilgiler üçüncü şahıslar tarafından görülebilir. Firmamız e-postalarınızdan aktarılan bilgilerin güvenliğini hiçbir koşulda garanti edemez.


Çerez Cookie Politikası

Çerez adı verilen teknik iletişim dosyaları, bir siteyi ziyaret ettiğinizde sitenin ağ sunucunuza veya mobil cihazınıza kaydettiği küçük metin dosyalarınızdır. Çerezler bir web sitesinin daha verimli çalışması için ve web site sahiplerine bilgi sağlamak için yaygın olarak kullanılmaktadır.


www.kitapokumastandi.com, sitemizi ziyaret eden kullanıcılar ve kullanıcıların web sitesini kullanımı hakkındaki bilgileri teknik bir iletişim dosyası (Çerez-Cookie) kullanarak elde edebilir. Teknik iletişim dosyası site hakkında durum ve tercihleri saklayarak internetin kullanımını kolaylaştırır. Çerezler bir web sitesinin daha kullanıcı dostu deneyim sunmasını amaçlar. Müşterilerimizin kişisel ihtiyaçlarına daha uygun ve hızlı bir ziyaret yaşatmak için kişiselleştirilmiş web sayfaları sunabilme imkânı vermektedir. Teknik iletişim dosyası, siteyi kaç kişinin ziyaret ettiğini, bir kişinin siteyi hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar sitede kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde uyarı vermesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler.


Firmamız, işbu "Gizlilik Politikası" hükümlerini dilediği zaman sitede yayınlamak veya kullanıcılara elektronik posta göndermek veya sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. Gizlilik Politikası hükümleri değiştiği takdirde, yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.


Gizlilik politikamız ile ilgili her türlü soru ve önerileriniz için info@kitapokumastandi.com adresine e-mail gönderebilirsiniz ayrıca 0544 433 2626 numaralı telefonla WhatsApp ve normal görüşme yollarını kullanabilirsiniz. Firmamıza ait aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.


Firma Ünvanı: HASMOB ORMAN ÜRÜNLERİ MOBİLYA SAN. TİC.LTD.ŞTİ

Adres: ÇATALPINAR MAH. MERKEZ MÜCAVİR SK. NO: 5 ÜNYE/ORDU

E-posta: info@hasmob.com.tr

Telefon: 0452 324 78 78 - 0452 324 30 00


Faks: 0452 324 25 12